De lessen

Programma lessen La Casa Sevillana winter/voorjaar 2017

Sevillanas!
Ons cursusaanbod verandert elk seizoen. Maar vaste prik zijn onze cursussen Sevillanas dans. Nergens in Nederland kun je beter Sevillanas leren dansen dan bij La Casa Sevillana. Hier leer je namelijk niet alleen dansen maar ook onze liefde voor Sevillanas. Je leert over de feesten, de jurken, de paarden, de muziek én de authentieke cultuur van Andalucía. Bovendien ben je meteen deel van onze Sevillanas familie omdat je hier ook heerlijk het geleerde in praktijk kunt brengen. Wil je liever Sevillanas zingen? Dat kan ook! En als je naar één van de grote feesten in het voorjaar wilt, dan helpen we je of we nemen je mee!

 

Beste cursisten, en cursisten in spe,

Het wordt weer een kleurrijk, vol en feestelijk seizoen van januari tot juli 2017. Natuurlijk is er weer een nieuwe Sevillanas cursus voor beginners. Zodat we iedereen klaar kunnen stomen voor de voorjaarsfeesten. En niet in de laatste plaats voor de Feria de Amsterdam 2017 natuurlijk! De huidige cursussen koorzang gaan gewoon op volle kracht door (bij beginners plaats voor nieuwe instroom, Coro del Campo (helaas voor velen) nog steeds maximaal bezet).

flyer sevs 2017

Aanmelden voor alles én info vragen kan vanaf nu: info@casasevillana.nl
Hasta pronto!
Chris en Ingrid

Fechas y horas

Nieuwe cursussen La Casa Sevillana
jan/feb 2017

Dinsdag 19:00-20:00 uur: Flamencodans: Sevillanas Beginners
Start 14 februari 2017
10 lessen € 140,-

Donderdag 19:00- 20:15 uur Flamenco-koorzang en palmas
Start 12 januari 2017
14 lessen € 190,-

Donderdag 20:30-21:45 uur Coro del Campo (vol)
Start 12 januari 2017
18 lessen € 240,-

Voor iedereen die meer dan 1 cursus wil volgen hebben we uiteraard een aantrekkelijke korting! Voor informatie en aanmelden: info@casasevillana.nl

 

Coro del Campo
Nu van internationale allure, maar ooit allemaal cursisten van La Casa Sevillana. Helaas voor geïnteresseerde aspirant leden, maar het Coro is vol. Wel bestaat de mogelijkheid de beginnerscursus flamencokoorzang en ritmes te volgen. Wellicht is er voor gemotiveerde én gezellige dames of heren in de toekomst een plek bij Coro del Campo.

tv

Coro del Campo repeteert elke donderdagavond van 20:30 – 21:45 uur