De lessen

Programma lessen La Casa Sevillana voorjaar/zomer 202

Sevillanas!
Ons cursusaanbod verandert elk seizoen. Maar vaste prik zijn onze cursussen Sevillanas dans. Nergens in Nederland kun je beter Sevillanas leren dansen dan bij La Casa Sevillana. Hier leer je namelijk niet alleen dansen maar ook onze liefde voor Sevillanas. Je leert over de feesten, de jurken, de paarden, de muziek én de authentieke cultuur van Andalucía. Bovendien ben je meteen deel van onze Sevillanas familie omdat je hier ook heerlijk het geleerde in praktijk kunt brengen. Wil je liever Sevillanas zingen? Dat kan ook! En als je naar één van de grote feesten in het voorjaar wilt, dan helpen we je of we nemen je mee!

 

 

 

Sevillanas: Dans voor Beginners. Voor iedereen. Kom lekker dansen! Met of zonder partner.
Dinsdagavond 19:00 – 20:00, Start 8 juni
5 lessen € 75,-

Sevillanas: Dans voor Gevorderden. Voor iedereen die het al aardig kan, maar het beter wil kunnen. Kom lekker dansen! Met of zonder partner.
Dinsdagavond 20:00 – 21:00, Start 8 juni
5 lessen € 75,-

Voor info en aanmelden: lacasasevillana@gmail.com

 

Coro del Campo
Nu van internationale allure, maar ooit allemaal cursisten van La Casa Sevillana. Helaas voor geïnteresseerde aspirant leden, maar het Coro is vol. Wel bestaat de mogelijkheid de beginnerscursus flamencokoorzang en ritmes te volgen. Wellicht is er voor gemotiveerde én gezellige dames of heren in de toekomst een plek bij Coro del Campo.

tv

Coro del Campo repeteert elke donderdagavond van 20:30 – 21:45 uur