De lessen

Programma lessen La Casa Sevillana winter/voorjaar 2018

Sevillanas!
Ons cursusaanbod verandert elk seizoen. Maar vaste prik zijn onze cursussen Sevillanas dans. Nergens in Nederland kun je beter Sevillanas leren dansen dan bij La Casa Sevillana. Hier leer je namelijk niet alleen dansen maar ook onze liefde voor Sevillanas. Je leert over de feesten, de jurken, de paarden, de muziek én de authentieke cultuur van Andalucía. Bovendien ben je meteen deel van onze Sevillanas familie omdat je hier ook heerlijk het geleerde in praktijk kunt brengen. Wil je liever Sevillanas zingen? Dat kan ook! En als je naar één van de grote feesten in het voorjaar wilt, dan helpen we je of we nemen je mee!

 

Beste cursisten, en cursisten in spe,

Het wordt weer een kleurrijk, vol en feestelijk seizoen van september 2017 tot januari 2018. Natuurlijk is er weer een nieuwe Sevillanas cursus voor beginners. Zodat we iedereen klaar kunnen stomen voor de voorjaarsfeesten. En niet in de laatste plaats voor de Feria de Amsterdam 2018 natuurlijk! Coro del Campo (helaas voor velen) nog steeds maximaal bezet).

Aanmelden voor alles én info vragen kan vanaf nu: info@casasevillana.nl
Hasta pronto!
Chris en Ingrid

la casa nieuw1

Fechas y horas

Cursussen La Casa Sevillana najaar/Winter 2017
Voor meer info en aanmelden: info@casasevillana.nl

 Coro del Campo. Het pittigste flamencokoor van Nederland!
Donderdagavond 20:30 – 21:45, Start 18 jan. 2018
18 lessen € 250,-
VOL!

flyer sevs 2018 goed jaar1

Sevillanas: Dans voor Beginners. Voor iedereen. Kom lekker dansen! Met of zonder partner.
Dinsdagavond 19:00 – 20:00, Start 13 feb. 2018
10 lessen € 140,-

 

Coro del Campo
Nu van internationale allure, maar ooit allemaal cursisten van La Casa Sevillana. Helaas voor geïnteresseerde aspirant leden, maar het Coro is vol. Wel bestaat de mogelijkheid de beginnerscursus flamencokoorzang en ritmes te volgen. Wellicht is er voor gemotiveerde én gezellige dames of heren in de toekomst een plek bij Coro del Campo.

tv

Coro del Campo repeteert elke donderdagavond van 20:30 – 21:45 uur