De lessen

Programma lessen La Casa Sevillana winter/voorjaar 2017

Sevillanas!
Ons cursusaanbod verandert elk seizoen. Maar vaste prik zijn onze cursussen Sevillanas dans. Nergens in Nederland kun je beter Sevillanas leren dansen dan bij La Casa Sevillana. Hier leer je namelijk niet alleen dansen maar ook onze liefde voor Sevillanas. Je leert over de feesten, de jurken, de paarden, de muziek én de authentieke cultuur van Andalucía. Bovendien ben je meteen deel van onze Sevillanas familie omdat je hier ook heerlijk het geleerde in praktijk kunt brengen. Wil je liever Sevillanas zingen? Dat kan ook! En als je naar één van de grote feesten in het voorjaar wilt, dan helpen we je of we nemen je mee!

 

Beste cursisten, en cursisten in spe,

Het wordt weer een kleurrijk, vol en feestelijk seizoen van september 2017 tot januari 2018. Natuurlijk is er weer een nieuwe Sevillanas cursus voor beginners. Zodat we iedereen klaar kunnen stomen voor de voorjaarsfeesten. En niet in de laatste plaats voor de Feria de Amsterdam 2018 natuurlijk! Ook is er weer een cursus Flamencodans voor beginners. De huidige cursussen koorzang gaan gewoon op volle kracht door (bij beginners plaats voor nieuwe instroom, Coro del Campo (helaas voor velen) nog steeds maximaal bezet).

Aanmelden voor alles én info vragen kan vanaf nu: info@casasevillana.nl
Hasta pronto!
Chris en Ingrid

la casa nieuw1

Fechas y horas

Cursussen La Casa Sevillana najaar/Winter 2017
Voor meer info en aanmelden: info@casasevillana.nl

 Coro del Campo. Het pittigste flamencokoor van Nederland!
Donderdagavond 20:30 – 21:45, Start 7 sept. 2017
18 lessen € 250,-

Flamenco koorzang en ritmes voor Beginners. Kom meezingen!
Donderdagavond 19:00 – 20:15, Start 21 sept. 2017
12 lessen € 170,-

Sevillanas: Dans voor Beginners. Voor iedereen. Kom lekker dansen! Met of zonder partner.
Dinsdagavond 19:00 – 20:00, Start 26 sept. 2017
12 lessen € 150,-

Flamencodans beginners. Basistechniek en Tangos. Ook leuk in combinatie met Sevillanas!
Dinsdagavond 20:15 – 21:15, Start 26 sept. 2017
12 lessen € 150,-

Voor iedereen die meer dan 1 cursus wil volgen hebben we uiteraard een aantrekkelijke korting! Voor informatie en aanmelden: info@casasevillana.nl

 

Coro del Campo
Nu van internationale allure, maar ooit allemaal cursisten van La Casa Sevillana. Helaas voor geïnteresseerde aspirant leden, maar het Coro is vol. Wel bestaat de mogelijkheid de beginnerscursus flamencokoorzang en ritmes te volgen. Wellicht is er voor gemotiveerde én gezellige dames of heren in de toekomst een plek bij Coro del Campo.

tv

Coro del Campo repeteert elke donderdagavond van 20:30 – 21:45 uur