Naar Spanje!

Lekker naar Spanje!

Voor onze cursisten, hun vrienden en eventuele andere belangstellenden organiseren wij desgewenst ook reisjes naar Spanje. Reisdoel kan bijvoorbeeld een cursus of workshop zijn. Het bezoeken van een van de vele ferias of romerias of festivals. Of gewoon heerlijk genieten van al het mooie dat Sevilla en omstreken te bieden heeft. Verblijfplaats is ons heerlijke huis in Coria del Río.

Lente in Andalucía
Het hele voorjaar zijn er in Andalucia Ferias en Romerias. En in Sevilla is er het hele jaar door flamenco. Daarom is het moeilijk om te kiezen! Maar aangezien we met de lessen rekening houden met bepaalde weken waarop wij in Spanje zullen zijn, hebben we maar vast een aangename selectie gemaakt. Het huis huren kan uiteraard ook op andere data. Maar dit zijn de periodes dat wij er zijn en graag mensen meenemen! Dit jaar dus wat ons betreft niet één grootschalige groepsreis, maar vele kleintjes. Zo komen we hopelijk tegemoet aan ieders individuele, gezins-, en/of groepsreiswensen. Er kan van alles!

Coria del Río
Daar staat ons huis! Heerlijk ruim en licht. Met 4 slaapkamers en twee badkamers, tuin, patio en twee terrassen. Op 12 kilometer van Sevilla. Uitstekend bereikbaar met de bus. Rivier, centrum, de heerlijkste Spaanse supermarkten en talloze bars en restaurantjes heel dichtbij.
reisjes2

Voorjaarsvakantie:
Denk aan: heerlijk weer, leuke uitstapjes natuur en cultuur, heerlijk samen Spaans koken, heerlijk heel goedkoop uit eten, kinderen kunnen mee, veel flamenco in Sevilla (ook workshops), wandelen, joggen, shoppen, kortom leve het leven en de lente!

Semana Santa:
Ons huis is een fantastische uitvalsbasis om een keer de Semana Santa mee te maken. (En dan in combinatie met al het bovenstaande!) In Coria del Río zelf elke avond prachtige processies en heel veel leven en terrassen op straat. En voor het massale en imposante ‘heilige lijden’ is Sevilla op 20 minuutjes met de bus. Echt een aanrader. Prachtig, indrukwekkend en toch heel Spaans en gezellig.

Feria de Sevilla:
Denk aan: ook weer al het bovenstaande (en het wordt steeds warmer!) maar dan ook elke dag (of zo vaak je wilt) naar de Feria! Zeer geschikt voor de echte feestbeesten onder u. En als we met een groep van tm 10 zijn kunnen er optredens geregeld worden. In het huis plek voor max. 10. Eventueel aan te vullen met hostals/appartementen in Sevilla.

Meivakantie:
Het ultieme genieten. Echt warm al, ook s avonds maar toch nog heerlijk slapen zonder airco. Waarschijnlijk is het zwembad al open. Kinderen kunnen mee want het is vakantie. Bezoekje aan de strandtent van Jasper en Virgina in Punta Umbria staat zeker op het programma. Veel romerias in die tijd!

Romeria del Rocío:
Hiervoor hebben we nu al enkele belangstellenden. Logisch! Voor de veiligheid hebben we maar een flinke periode vrijgeroosterd. Want hoewel het hoogtepunt officieel met Pinksteren ligt, zijn juist de dagen ervoor (en erna) fantastisch. We kunnen van alles bedenken en organiseren, in overleg met ieders wensen en budget. Slapen in El Rocío (bijvoorbeeld) is een geweldige ervaring maar ook prijzig. Vanaf de dinsdag (als de Hermandad van Coria zelf vertrekt is Coria ook een heerlijke plek om de camino del Rocio te beleven. Hier steken namelijk heel veel Hermandades de rivier over. Ook voor deze reis geldt natuurlijk: als we met een grotere groep zijn is het mogelijk zelf op te treden.

Hoe gaan we dit regelen?
Misschien wil je met je man, vrouw, vriend, vriendin. Of juist niet. Misschien wil je met kids. Of juist niet. Misschien wil je alleen als ‘die of die’ ook meegaat. Of juist niet! Misschien heb je een zeer beperkt budget, vliegangst, of dingen die je heel graag wilt doen. Een workshop volgen bijvoorbeeld. Nu is het eerst tijd om te inventariseren. Ga overleggen (of juist niet) en laat ons weten wat je wensen zijn. Er kan heel veel. En wij kunnen je helpen bij alles behalve het boeken van je ticket. Dat moet je zelf doen. En daar kun je beter niet te lang mee wachten. Maar laat ons in ieder geval weten of je iets wilt en wat en wanneer! Dan gaan we plannen maken.
Op naar een heerlijke Spaanse lente!
Liefs,
Ingrid
info@casasevillana.nl

Heerlijk huis te huur.
Coria del Río ligt slechts 12 kilometer ten zuiden van Sevilla aan de oever van de prachtige Quadalquivir.  Ons huis in Coria is ook te huur. € 450 per week (bij verblijf van max. 5 personen.) In principe slaapplaatsen voor 10. Ook voor niet flamencoliefhebbers een fantastische plek.

Prachtige rivier, talloze bars en restaurants, de betere Spaanse supermarkten én pittoreske pleintjes op kruipafstand. Huis met 4 slaapkamers, 2 badkamers, Andalusische patio, tuin, Japanse salon, WIFI, fantastische keuken, twee terrassen. Zwembad open van mei tot eind september. 
Geïnteresseerd in een leuk (groeps) reisje of in ons huis? Mail naar: info@casasevillana.nl

 

collage1