Naar Spanje!

Vakantieveiling!

Voor snelle beslissers: 1 hele week prachtig Coria del Río voor € 275,-.

Wij hebben heb zelf even nauwelijks de mogelijkheid om te gaan. Maar…. willen heel graag het huis in Coria houden! Te leuk, te mooi, te lief! Dus: huurders gezocht!
Heerlijke Flamenco/Folklore/Rituelen/Feesten komen eraan. Semana Santa (14-20 april, Katholieke Passie met twee hoofdletters, geweldig in Sevilla en in Coria), de Feria de Sevilla (4-11 mei) bus stopt voor de deur en rijdt 24 uur), Romeria del Rocío (1-9 juni) oversteek van de Hermandades in de week voor Pinksteren, Wild West!). Zwembad open vanaf half mei. Sevilla is altijd geweldig. Bar La Rueda (50 meter) is altijd heerlijk en spotgoedkoop. Je kunt er ruim met zn zessen in, en iets minder ruim met zn tienen.

VAKANTIEVEILING DEAL: als we voor 1 maart a.s. 10 serieuze (als in: Ja! We gaan! Definitief mét datum!) huurders hebben voor een week Coria del Río tussen 1 maart en 1 oktober 2019, mogen zij voor € 275 een hele week.

Dus doe ons, jezelf en elkaar een lol! Ga gewoon. Check tickets bij Transavia. (Vliegen op Sevilla of RyanAir.) Het kan heeeeeel goedkoop.
10 dus! Qua datum: wie het eerst komt die het eerst maalt. Vanaf….Nu! Mail naar ingridlackroy@gmail.com

Coria del Río
Daar staat ons huis! Heerlijk ruim en licht. Met 4 slaapkamers en twee badkamers, tuin, patio en twee terrassen. Op 12 kilometer van Sevilla. Uitstekend bereikbaar met de bus. Rivier, centrum, de heerlijkste Spaanse supermarkten en talloze bars en restaurantjes heel dichtbij.

Semana Santa:
Ons huis is een fantastische uitvalsbasis om een keer de Semana Santa mee te maken. (En dan in combinatie met al het bovenstaande!) In Coria del Río zelf elke avond prachtige processies en heel veel leven en terrassen op straat. En voor het massale en imposante ‘heilige lijden’ is Sevilla op 20 minuutjes met de bus. Echt een aanrader. Prachtig, indrukwekkend en toch heel Spaans en gezellig.

Feria de Sevilla:
Denk aan: ook weer al het bovenstaande (en het wordt steeds warmer!) maar dan ook elke dag (of zo vaak je wilt) naar de Feria! Zeer geschikt voor de echte feestbeesten onder u. En als we met een groep van tm 10 zijn kunnen er optredens geregeld worden. In het huis plek voor max. 10. Eventueel aan te vullen met hostals/appartementen in Sevilla.

Meivakantie:
Het ultieme genieten. Echt warm al, ook s avonds maar toch nog heerlijk slapen zonder airco. Waarschijnlijk is het zwembad al open. Kinderen kunnen mee want het is vakantie. Bezoekjes aan de stranden zijn zeker een aanrader. Veel romerias in die tijd!

Romeria del Rocío:
Hoewel het hoogtepunt officieel met Pinksteren ligt, zijn juist de dagen ervoor (en erna) fantastisch. Vanaf de dinsdag (als de Hermandad van Coria zelf vertrekt is Coria ook een heerlijke plek om de camino del Rocio te beleven. Hier steken namelijk heel veel Hermandades de rivier over. Een prachtige ervaring!

 

Heerlijk huis te huur  (Na 1 maart weer ‘normale prijzen :-).
Coria del Río ligt slechts 12 kilometer ten zuiden van Sevilla aan de oever van de prachtige Quadalquivir.  Ons huis in Coria is ook te huur. € 450 per week (bij verblijf van max. 5 personen.) In principe slaapplaatsen voor 10. Ook voor niet flamencoliefhebbers een fantastische plek.

Prachtige rivier, talloze bars en restaurants, de betere Spaanse supermarkten én pittoreske pleintjes op kruipafstand. Huis met 4 slaapkamers, 2 badkamers, Andalusische patio, tuin, Japanse salon, WIFI, fantastische keuken, twee terrassen. Zwembad open van mei tot eind september. 
Geïnteresseerd in een leuk (groeps) reisje of in ons huis? Mail naar: info@casasevillana.nl

 

collage1