NOCHE SEVILLANA 27 November 2015

Voor iedereen die wel zin heeft in een winter-feria-chica!

Met grote blijdschap én gepaste trots presenteert Feria de Amsterdam i.s.m. Puerto Pata Negra op 27 november a.s. Het Grootste, Mooiste, Beste én Lekkerste Sevillanas Feest van Nederland!

Geweldige artiesten, geweldige sfeer, geweldige locatie én de geweldige keuken van Puerto Pata Negra. Twee kolkende binnenruimtes én een serieuze caseta! Mét bbq, ongelooflijk veel mooie jurken en heel veel Andalusiche heerlijkheid. Sevilla in Amsterdam!

Reserveren is absoluut gewenst en kan vanaf nu: feriatickets@gmail.com.

Puerto Pata Negra

Feria de Amsterdam heeft heeft voor deze NOCHE SEVILLANA een fantastische plek en partner gevonden in Puerto Pata Negra. Ten eerste natuurlijk vanwege het heerlijke eten! De authentieke Andalusische tapas en gerechten zijn er bekend én heel erg lekker. Speciaal voor deze avond zullen (op basis van uw wensen :-)) heerlijke hapjes voor schappelijke Feria prijzen verkocht worden.

Ten tweede. De zeer sfeervolle binnenruimtes (danszaal/caverna) en het restaurant worden voor deze avond uitgebreid met een giga-caseta.  Zo’n 200 vierkante meter extra dus! Met vlaggetjes en lampionnetjes en (aangezien we in Nederland zijn en het eind november is) verwarming. Ergo: er is plaats voor zo`n 400 feestvierders! Met voldoende zitplaatsen, dansruimte én gelegenheid om te genieten van alle artiesten.

puerta collage1

CHISPAZO RUMBAS

Wat is een Noche Sevillana zonder het typische geluid van de Feria de Sevilla? Daarom laten we (nu al voor de vierde keer!) Chispazo Rumbas overvliegen uit Coria del Río. Deze tweemansformatie (Manuel Lama (gitaar en zang) en Juan Quero (zang en percussie) treedt sinds 1994 op en waren sinds hun eerste performance op de Feria de Abril meteen een slaand succes. Tijdens de eerste Feria de Amsterdam (2012) veroverden zij ook de harten van het Sevillanas minnend publiek van Nederland. Speciaal voor dit feest worden zij vergezeld door een swingende en virtuoze pianist: Daniel Lama. Chispazo staat garant voor zeer pittige Sevillanas en uitermate dansbare Rumbas. Blijven stilzitten is geen optie!

CORO DEL CAMPO

Zonder enige twijfel het grootste, mooiste en beste Flamencokoor van Nederland. 25 dames en heren (in oogverblindende jurken en pakken) zingen, klappen en dansen voor de sterren van de hemel. Hun optreden op de NOCHE SEVILLANA is het laatste van hun 15 jarig jubileumjaar. U kunt er op rekenen dat zij alles uit de kast halen om het publiek mee te nemen naar de sfeer van feestend Andalucía! De Ferias, de Romerias, van de dorpjes van Huelva, via El Rocío naar de Puente de Triana. Een optreden van Coro del Campo is een feest op zich. Oogstrelend, opzwepend en hartverwarmend. En uiteraard ook weer uiterst dansbaar.

Mario Garcia, Gil Lopez en leerlingen.

Ook de liefhebbers van de Flamenco Puro komen aan bod op deze feestavond. In de sfeer van een tablao flamenco zullen Gil Lopez (gitaar) en Mario Garcia (zang en dans) ons meevoeren naar de diepere sferen van de Duende. Zij zullen worden bijgestaan door enkele vergevorderde leerlingen van Mario. Vuurwerk, voetenwerk, indringende zang en gepassioneerde dans gegarandeerd dus!

NB We verwachten weer een zeer grote opkomst. En we vrezen dat we wederom mensen teleur zullen moeten stellen. Daarom willen we je er nu vast op wijzen dat ALLEEN betaalde kaarten een garantie zijn voor toegang tot het feest.

Tot ziens op 27 november!