Onze feestjes!

1043933_485560444855849_1045688787_n
Noches de Sevillanas en Fiesta Flamenca/Open podium

Onze interactieve Flamencofeestjes zijn onderhand een begrip in heel Nederland. En daarmee vallen al onze cursisten, iedereen die hier lest of repeteert, met hun neus in de boter. Wat is er nou leuker dan alles wat je leert ook in de praktijk te kunnen brengen en verzekerd te zijn van een authentieke Andalusische sfeer, een jou welgezind enthousiast publiek, vele olés en de nodige Spaanse hapjes en drankjes?

Wij organiseren tm 4 keer per jaar, voor iedereen die het leuk vindt onze Fiestas Flamencas/Open podium avonden en onze Noches de Sevillanas.
casa lekker zingenoverzicht2

En de volgende is op zaterdag 24 maart a.s:

Op veler verzoek weer eens een feestje ‘de la casa’! Voor iedereen die al wel zin heeft in de Andalusische lente in Amsterdam. Aanvang 21:30, gratis entree, Sloterdijkstraat 2. We hebben rebujito, heerlijke dans- en oefen Sevillanas, hapjes en drankjes en Coro del Campo. Ook mogelijkheid voor gastoptredens en andere open podium achtige activiteiten. Kortom: kom genieten, dansen, eten, drinken, muziek maken én de lente inluiden bij La Casa Sevillana op 24 maart.

nds maart 2018