Noches de Sevillanas en Cas@ Culinair

1043933_485560444855849_1045688787_n
Noches de Sevillanas en Cas@ Culinair

Onze interactieve Flamencofeestjes zijn onderhand een begrip in heel Nederland. En daarmee vallen al onze cursisten, iedereen die hier lest of repeteert, met hun neus in de boter. Wat is er nou leuker dan alles wat je leert ook in de praktijk te kunnen brengen en verzekerd te zijn van een authentieke Andalusische sfeer, een jou welgezind enthousiast publiek, vele olés en de nodige Spaanse hapjes en drankjes?

Cas@ Culinair

La Casa gaat weer koken!
Wegens eerdere successen (en groot enthousiasme van de gasten) gaat La Casa Sevillana weer 5 keer voor u koken. Op 27 oktober, 10 en 24 november en 8 en 22 december kunt u in onze sfeervolle Casa komen genieten van een culinair flamencoavondje. Met uitgelezen Andalusische hapjes en drankjes. En op en top Spaans entertainment. Na de maaltijd mogen de voetjes van de vloer, kan er gezongen worden of kunt u lekker nagenieten van een hartverwarmende flamenco-show. Per avond is er plaats voor maximaal 26 eters. Prijs is € 45,- pp. Dat is dan inclusief welkomsdrankje, een uitgebreide maaltijd, het entertainment én de wijn bij het eten. Dus! Doe jezelf en je vrienden of familie een lol, en kom lekker Spaans genieten. Exacte programmering en menu volgen nog (eventueel in overleg met de wensen van de groep). Maar reserveren kan alvast. Mail naar info@casasevillana.nl. VOL = VOL. (PS Door bij ons te komen eten helpt u tevens La Casa Sevillana de winter door en steunt u automatisch dus het voortbestaan van de Feria de Amsterdam. Win, win. Olé y olé.)

 

Wij organiseren tm 4 keer per jaar, voor iedereen die het leuk vindt onze Fiestas Flamencas/Open podium avonden en onze Noches de Sevillanas.
casa lekker zingenoverzicht2